Brønddæksler i høj kvalitet

Dæksler i græsplænen

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.

PÅ UDKIG EFTER KLOAKDÆKSLER

Dæksler i græsplænen

Hos Jesmig Brønddæksler er vi leveringsdygtige i en bred vifte af forskellige løsninger og kan derfor imødekomme mange forskellige behov. Vi kan også tilbyde en løsning, hvor det er muligt at tilplante dækslet med græs, så dækslet dermed ”skjules” i græsplænen. Det er naturligvis stadig muligt at komme til brøndene, hvis der skulle opstå problemer med dem.

Specielt ved disse dæksler er, at der er huller i bunden af dækslet, således at vandet stille kan løbe igennem, så græsset ikke drukner. I tørre perioder er det imidlertid nødvendigt at vande græsset i dækslerne.

Vores dæksler til græsplænen udgør et populært valg hos både private og virksomheder. Hvor de fleste brønddæksler i bybilledet er runde, så har vi i stedet valg at lave vores firkantede.

Jesmig Brønddæksler® producerer 2 størrelser dæksler til græs, begge med en dækselhøjde på 75 mm, idet der skal være en vis mængde næringsholdig jord, så græsset kan leve.

Tjek eventuelt øvrige tekniske data her.

Nogen spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Skitse af Jesmig Brønddæksler T2-70G monteret på en betonbrønd

  Jesmig Brønddæksler T2-70G med græs

  Ønsker du at se en montagevejledning, og hvordan et dæksel til græs kan integreres, så tjek denne side Jesmig Brønddæksel monteringsvejledning til græsplæne.

  Se eksempler på Jesmig Brønddæksler® med græs

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud