Profil

Der findes et dæksel til ethvert behov

En god og smart løsning med et dæksel til en evig udfordring

Vi mener ikke, at et traditionelt dæksel er særlig kønt, og de ligger ofte i indkørslen eller foran hoveddøren, hvor de skæmmer med deres rustne metaldæksel. ”Hvorfor fandtes der ikke en bedre løsning”?

Det spørgsmål dukkede igen og igen op hos ingeniør Jesper Walter-Rasmussen, når han som specialist i kloak og afløb var på rådgivningsopgaver rundt omkring i landet.

Hans svar er i dag omdrejningspunktet for Jesmig Brønddæksler®, der producerer kloak- og brønddæksler, afløbsriste, linjeriste og gøglerdæksler i et unikt koncept til private kunder, erhvervsvirksomheder og offentlige anlæg.

Siden ideen til vores unikke koncept blev realiseret, har vi betjent et stort antal tilfredse kunder, som fortsat er glade for vores produkter.

Mange fordele ved Jesmig Brønddæksler®

  • De er lette at montere og vedligeholde
  • De har en uovertruffen holdbarhed
  • De har et stilrent og moderne design

Den klassiske løsning består af et dæksel med en ramme og et skørt. Delene monteres let ved at følge den simple vejledning, der kan hentes her på hjemmesiden under ”Dokumentation”. Vi hjælper naturligvis gerne med at montere dækslet.

Jesmig Brønddæksler® – et helt igennem dansk produkt

Jesmig Brønddæksler® ejes og drives af Jesper Walter-Rasmussen, der har en fortid som rådgivende ingeniør.

I 2008 fik Jesper ideen til at designe og fremstille et dæksel, der kunne integreres i alle belægninger. Dækslet blev designbeskyttet samt testet og godkendt af Danmarks Teknologisk Institut (DTI).

I 2012 etablerede Jesper virksomheden Jesmig Group ApS sideløbende med sit arbejde som rådgivende ingeniør.

I 2015 tog Jesper springet og gik på fuldtid med Jesmig Group ApS. Kontoret på Engvej i Gørløse blev etableret i forbindelse med vores lager og distribution. 

I 2017 blev vores producent en del af Jesmig Group ApS, hvilket logistisk har medført, at vores hovedlager i dag ligger i Vildbjerg vest for Herning.