Referencer

Æstetiske dæksler

Brønddæksler og kloakriste er ikke altid æstetiske eller praktiske - så hvordan gør man dem det?
Netop det kan du læse mere om her på siden.

Jesmig Brønddæksler

Æstetiske og praktiske dæksler vinder frem

Brønddæksler og kloakriste til fliser med permeabel overflade opnår stadigt større udbredelse.

Hos producenten og udvikleren Jesmig oplever man stigende efterspørgsel på brønddæksler til fliser, som udgør en både æstetisk og praktisk løsning på et nødvendigt onde.

Læs mere længere nede på siden.

Nogen spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Hvordan får man æstetiske og praktiske dæksler?

  Da der skulle laves en ny og smukkere belægning på pladsen foran rådhuset og sundhedscenteret i Egedal Kommune, gik entreprenøren efter en løsning, hvor også detaljerne skulle tage sig godt ud.

  I stedet for traditionelle brønddæksler valgte man derfor dæksler, hvor der kan ilægges samme belægning som den øvrige belægning på pladsen – i dette tilfælde bordursten.

  De cirka 30 dæksler er leveret af virksomheden Jesmig, som ingeniør Jesper Walter-Rasmussen stiftede efter adskillige års overvejelser om, hvordan man kunne skabe dæksler, kloakriste og drænriste, der både er pæne og praktiske.

  Løsningen var ganske simpelt at lave riste og dæksler, hvor der kan integreres fliser og riste, der dækkes af en vandgennemtrængelig overflade af knust granit. Farven kan tilpasses til de fleste former for vej- og pladsbelægning, og ud over at være betydeligt pænere end en rusten metalrist, er de også mere praktiske end de traditionelle løsninger. Vedligeholdelse er ganske simpelt lettere, når der ikke er en rist til at opsamle skidt og møg men i stedet en overflade, hvor vinden eller til nød en kost hurtigt hjælper skidtet på vej videre.

  Flere og flere får da også øjnene op for, at Jesmigs dæksler og riste er den rigtige løsning.

  Også forlystelsesparken Tivoli har flere steder i haven valgt at bruge Jesmigs permeable riste.

  Flere og flere får øjnene op for vores løsninger

  “Vi oplever en stigende interesse fra både private og offentlige myndigheder. Senest har Viborg Kommune bestilt riste til en legeplads ved en børnehave. I børnehaver oplever man tit, at børn synes, det er sjovt at smide ting ned i kloakkerne, som så tilstoppes. Det kan man undgå ved at have riste med en permeabel overflade i stedet for åbne riste”, siger Jesper Walter-Rasmussen.

  Messer og dyrskuer

  Jesper Walter-Rasmussen ligger ikke på den lade side, når det handler om at sprede ordet. 30. august til 1. september har han en stand på Have- og Landskabsmessen i Slagelse.

  “Det er altid godt at komme ud og vise flaget. Jeg får meget positiv respons, og folk henviser ofte til, at de har set os på messerne, når de afgiver ordrer”, siger Jesper Walter-Rasmussen.

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Find dit produkt