Træhulsrist

Vi har igennem de sidste 10 år på markedet gentagende gange udvidet sortimentet. Som regel når der har været forespørgsler eller budt på direkte udfordringer. Hos os er et dæksel ikke bare et dæksel men et produkt der skal passe ind sammen med sine omgivelser og være med til at give den helt rigtige afslutning på hvad der gemmer sig under jorden.

Hele firmaet er bygget på at være innovative i et ellers meget konservativt miljø og kultur. Henover det sidste år har vi arbejdet på at udvikle vores bud på en træhulsrist.
Træhulsristen er udført således at den omliggende belægning på naturlig måde også anvendes i selve risten, hvilket bevirker en smuk æstetisk ensartet
udseende på f.eks. torve, pladser, parker, gågader osv. Det er vigtigt for Jesmig Brønddæksler at vores produkter er smukke og æstetiske, men samtidige så funktionelle som muligt. Dette har haft stor betydning for designet af træhulsristen. Det har blandt andet medført at i stedet for at aflede vores naturlige nedbør til kloakken og derefter installere grønne plastik sække til kunstig vanding af træer og buske som plantes i bymæssige belægninger. Har vi designet træhulsristen så regn og overfladevand kan sive direkte ned omkring træernes rødder. Hvor det overskydende vand lagres i specialudviklet stenuld, hvor 90% af volumen kan indeholde vand. Det betyder at ved en normal plantning af et træ med stammeomfang mellem 10 til 30 cm, vil træet kunne have et vanddepot på ca. 350 til 400 liter vand som er tilført ved hjælp af naturlig nedbør.