Træhulsrist

Hen over det seneste år har vi arbejdet på at udvikle vores bud på en træhulsrist. Det har vi gjort med udgangspunkt i et ønske om at tilbyde en bred vifte af løsninger for at imødekomme mange forskellige behov. Vi kan blandt andet tilbyde forskellige typer af træhulsriste, som yder beskyttelse til træets stamme og rodnet og samtidig pynter flot i bybilledet.

Flot og funktionel træhulsrist

Træhulsristen er udført således, at den omliggende belægning på en naturlig måde også anvendes i selve risten. Det er med til at sikre et ensartet udseende på torve, pladser, parker og gågader. De udgør en æstetisk flot løsning, som samtidig sikrer, at regnvandet ledes væk på effektiv vis. Med en Jesmig træhulsrist bliver træet indrammet på fineste vis, og rødderne og den omkringliggende belægning beskyttet bedst muligt. Træhulsristen er yderst robust og kan holde i mange år. Samtidig kræver den kun meget lidt vedligeholdelse.

Tilblivelsen af vores træhulsrist

Med mere end 10 år på markedet har vi løbende udvidet sortimentet. Ofte er det sket med udgangspunkt i forespørgsler eller direkte opfordringer. Hos os er et dæksel ikke bare et dæksel, men i højere grad et produkt, der skal passe til omgivelserne og give den helt rigtige afslutning på, hvad der gemmer sig under jorden. Det er vigtigt for os, at vores produkter er flotte at se på, men også at det er så funktionelle som muligt. Det har også spillet en stor rolle i designet af træhulsristen. Dette fokus på funktionalitet har medført, at vi har udformet træristen på en måde, hvor regn og overfladevand kan sive direkte ned omkring træernes rødder. Det står i kontrast til den løsning, der hidtil har været anvendt mange steder, hvor den naturlige nedbør afledes til kloakken, og grønne plastiksække er installeret for at give kunstig vanding til træer og buske i de bymæssige belægninger.

Skulle der være overskydende vand omkring vores trærist, så lagres det i specialudviklet stenuld, hvor 90% af volumen kan indeholde vand. Det betyder, at ved en normal plantning af et træ med stammeomfang mellem 10 og 30 cm vil træet kunne have et vanddepot på ca. 350 til 400 liter vand, som er tilført ved hjælp af naturlig nedbør.

Hvis du vil vide mere om vores træhulsriste eller have en løsning, der er skræddersyet til dine behov, så tager vi gerne en snak med dig. Du velkommen til at ringe til os på 48 44 10 24.