Brønddæksler i høj kvalitet

Kloakdæksler

Find os i hverdagen

PÅ UDKIG EFTER KLOAKDÆKSLER

Skjul din brønd med et kloakdæksel fra Jesmig Brønddæksler®

Er du på udkig efter et smart og funktionelt kloakdæksel? Så er du kommet til det rette sted. Et kloakdæksel fra Jesmig har den fordel, at det kan integreres naturligt, så du nærmest ikke lægger mærke til det.

Du kan samtidig nyde godt af en holdbar løsning, som kan anvendes mange forskellige steder. Er du nysgerrig på vores kloakdæksel priser, så er du velkommen til at kontakte os på 48 44 10 24. Brønddækslerne kan også forhandles i gænge byggemarkeder

Kontakt os for rådgivning

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Hvorfor vælge et kloakdæksel fra Jesmig?

  Med et kloakdæksel fra Jesmig får du en fleksibel løsning, som både kan monteres i den private indkørsel og på den offentlige parkeringsplads. Det kan nemlig tilpasses langt de fleste belægningstyper og omgivelser.

  Vi mener ikke, at et traditionelt kloakdæksel gør noget godt for hverken den private have eller den lokale park. Derfor er et Jesmig kloakdæksel fremstillet med fokus på at være så neutralt som muligt.

  Vores kloakdæksler er af smedejern, som er korrosionsbeskyttet gennem galvanisering og dermed rustfri. Med et kloakdæksel i jern fra Jesmig får du en yderst holdbar løsning, som kun kræver minimal vedligeholdelse.

  Uanset behovet findes der et Jesmig kloakdæksel til formålet. De fremstilles med tre forskellige belastningsgrupper for øje:

  Med udgangspunkt i ovenstående guidelines kan du finde den helt rigtige løsning, uanset om det er kloakdæksler til have, indkørsel, parkeringsplads eller noget helt fjerde, du søger. Fælles for alle vores dæksler er, at det er muligt at låse dem fast ved hjælp af en rustfri stålbolt i 8 mm.

  Kloakdækslerne er firkantede og er produceret i smedejern, som har gennemgået en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering.

  Ud over firkantede kloakdæksler kan vi også tilbyde kloakriste, som sikrer, at regnvandet ledes væk fra huse og bygninger. En Jesmig kloakrist udgør ligeledes en diskret løsning, som kan integreres mange forskellige steder, hvor den vil indgå som en naturlig del af det pågældende underlag.

  Hos Jesmig laver vi kloakdæksler og kloakriste til både private og erhvervskunder. Vil du have en demonstration af vores produkter, så byder vi dig gerne velkommen på vores kontor og lager i Gørløse på Nordsjælland. Fortæller du os om dine ønsker og behov, så gør vi vores for at finde det rette kloakdæksel til dig.

  Vores forhandlere

  Jesmig Brønddæksler® forhandles via følgende virksomheder

  Det er ikke alle i vores forhandlernet, der lagerfører dækslerne. Kan du ikke finde, hvad du søger hos dit byggemarked, kan du med fordel kontakte os direkte.

  Sammen kan vi finde netop det dæksel, der skal til, når detaljen tæller, og helhedsindtrykket er vigtigt.

  Før bestilling af Jesmig Brønddæksler® kan du gennemgå nedenstående figurer

  Vejledning ved køb og montering

  Monterer af Jesmig dæksel

  Her er et overblik over den fuldkomne montering af vores Jesmig dæksel.

  Sådan monterer du et Jesmig dæksel i en plastbrønd

  Vi anbefaler brugen af et Flydende skørt.
  Se nedenstående figur.

  Montering og brug af Jesmig Flydende skørt
  Dæksler over vandmåler
  Brønddækslet T2, der passer til brønde med en brøndåbning på ø500 – 600mm, er specialfremstillet således, at det også kan anvendes over vandmålerbrønde.

  Man lader blot det isolerende flamingo plastdæksel ligge og graver en ø600 kegle rundt om vandmålerbrønden og monterer herefter Jesmigs firkantede T2 dæksel ovenpå, hvilket forudsætter, at højden passer. Det kan ske, at vandmålerbrønden skal afkortes lidt.

  Montage af et Jesmig Dæksel over en vandmålerbrønd.
  Læs mindre Læs mere

  Se eksempler på hvor Jesmig Brønddæksler® kan bruges

  5-stjernet anmeldelser

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  quote-dark-2.png

  Jesmig.com er en lille ingeniør virksomhed, som har udviklet nogle "skjulte" brønddæksler til gårdspladser, eller havestier.
  Vi har nogle stykker derfra, og det er for lækkert ikke at skulle se på en rusten rist hver morgen.

  HR

  via Trustpilot

  quote-dark-2.png

  Nedkørsel til garage

  Flink, dedikeret, engageret håndværker med sans for detaljen og kunden. Super flot resultat.

  Michael

  via Anmeld Håndværker

  quote-dark-2.png

  Havearbejde og rækværk

  Jeg er godt tilfreds med arbejdet

  Venlig service

  Grethe

  via Anmeld Håndværker

  INFORMATION OM

  Vejledning om Jesmig kloakdæksler

  Vejledning ved montering af Jesmig Brønddæksler®

  Da vi ikke på forhånd kan vide, hvilken belægning der skal monteres i dækslet, har vi i samråd med DTI været nødsaget til at trykprøve dækslerne uden belægning.

  Dette giver noget kraftigere dæksler end nødvendigt. Eksempelvis vil 1,5 tons dæksel kunne klare 5-6 tons, og den på 12,5 tons kan tage 25-30 tons, hvis fliserne/herregårdsstenene er indstøbt efter vores anbefalinger.

  Husk ved bestillingen:
  • Du skal bruge dæksel inkl. karm
  • En skørt som passer til brøndstørrelsen
  • Samt et sæt dækseljern til at løfte dækslerne op
  Pas på autorisationsloven

  Det er værd at bemærke, at ifølge autorisationsloven er der klare begrænsninger på hvad du selv må udføre. Du må ikke selv skifte eller rette et kloakdæksel. Arbejde der relaterer til vand/spildevand og som løber til en offentlig kloak, skal udføres af en autoriseret kloakmester.

  Du må dog gerne få en kloakmester til at sætte en Jesmig skørtet over brønden – i den korrekte højde, hvorefter du kan sætte dækslet henover og forskyde det, så det passer i forhold til din belægning.

  Vedligeholdelse

  Jesmig dæksler er produceret af smedejern, hvorefter de gennemgår en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering, som gør dem rustfri.

  Husk derfor ikke at beskadige galvaniseringen, da den ellers vil begynde at ruste ved den opståede skade. Ved en eventuel skade skal skaden renses og behandles med specialmaling.

  Alternativt anvendes metalmaling fra Hammerite.

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud