kloakdæksler

På udkig efter kloakdæksler

Skjul din brønd med et kloakdæksel fra Jesmig Brønddæksler®

Er du på udkig efter et smart og funktionelt kloakdæksel? Så er du kommet til det rette sted. Et kloakdæksel fra Jesmig har den fordel, at det kan integreres naturligt, så du nærmest ikke lægger mærke til det. Du kan samtidig nyde godt af en holdbar løsning, som kan anvendes mange forskellige steder. Er du nysgerrig på vores kloakdækselpriser, så er du velkommen til at kontakte os på 48 44 10 24.
 

Hvorfor vælge et kloakdæksel fra Jesmig?

 Med et kloakdæksel fra Jesmig får du en fleksibel løsning, som både kan monteres i den private indkørsel og på den offentlige parkeringsplads. Det kan nemlig tilpasses langt de fleste belægningstyper og omgivelser. Vi mener ikke, at et traditionelt kloakdæksel gør noget godt for hverken den private have eller den lokale park. Derfor er et Jesmig kloakdæksel fremstillet med fokus på at være så neutralt som muligt. 

Vores kloakdæksler er af smedejern, som er korrosionsbeskyttet gennem galvanisering og dermed rustfri. Med et kloakdæksel i jern fra Jesmig får du en yderst holdbar løsning, som kun kræver minimal vedligeholdelse. 

Uanset behovet findes der et Jesmig kloakdæksel til formålet. De fremstilles med tre forskellige belastningsgrupper for øje: 

• T0 og T1 (A50) til haver og indkørsler til f.eks. personbiler
• T3 og T4 (B125) til større belastninger med varebiler og mindre lastbiler

• T5 og T6 er velegnet til offentlige arealer og veje

Med udgangspunkt i ovenstående guidelines kan du finde den helt rigtige løsning, uanset om det er kloakdæksler til have, indkørsel, parkeringsplads eller noget helt fjerde, du søger. Fælles for alle vores dæksler er, at det er muligt at låse dem fast ved hjælp af en rustfri stålbolt i 8 mm. Kloakdækslerne er firkantede og er produceret i smedejern, som har gennemgået en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering. 
 
Ud over firkantede kloakdæksler kan vi også tilbyde kloakriste, som sikrer, at regnvandet ledes væk fra huse og bygninger. En Jesmig kloakrist udgør ligeledes en diskret løsning, som kan integreres mange forskellige steder, hvor den vil indgå som en naturlig del af det pågældende underlag. 
 

Vejledning ved køb og montering

Før bestilling af Jesmig Brønddæksler® kan du gennemgå nedenstående figurer.

Sådan monterer du et Jesmig dæksel i en plastbrønd

Vi anbefaler brugen af et Flydende skørt. Se nedenstående figur.

Montering og brug af Jesmig Flydende skørt
Dæksler over vandmåler

Brønddækslet T2, der passer til brønde med en brøndåbning på ø500 – 600mm, er specialfremstillet således, at det også kan anvendes over vandmålerbrønde. Man lader blot det isolerende flamingo plastdæksel ligge og graver en ø600 kegle rundt om vandmålerbrønden og monterer herefter Jesmigs firkantede T2 dæksel ovenpå, hvilket forudsætter, at højden passer. Det kan ske, at vandmålerbrønden skal afkortes lidt.

Montage af et Jesmig Dæksel over en vandmålerbrønd
Jesmig kloakdæksler i klinkebelægning
Dæksler / tagnedløb
Københavnerbelægning med Jesmig Brønddæksel
Dæksler / Vandmåler
Skolen i Sydhavnen
Galleri

Information om

Vejledning om Jesmig kloakdæksler

Vejledning ved montering af Jesmig Brønddæksler® 

Da vi ikke på forhånd kan vide, hvilken belægning der skal monteres i dækslet, har vi i samråd med DTI været nødsaget til at trykprøve dækslerne uden belægning. Dette giver noget kraftigere dæksler end nødvendigt. Eksempelvis vil 1,5 tons dæksel kunne klare 3-4 tons, og den på 12,5 tons kan tage 25-30 tons, hvis fliserne/herregårdsstenene er indstøbt efter vores anbefalinger.

Pas på autorisationsloven

Det er værd at bemærke, at ifølge autorisationsloven er der klare begrænsninger på hvad du selv må udføre. Du må ikke selv skifte eller rette et kloakdæksel. Arbejde der relaterer til vand/spildevand og som løber til en offentlig kloak, skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Du må dog gerne få en kloakmester til at sætte en Jesmig skørtet over brønden – i den korrekte højde, hvorefter du kan sætte dækslet henover og forskyde det, så det passer i forhold til din belægning.
Vedligeholdelse:
Jesmig Brønddæksler i københavns lufthavn CBH Kastrup

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.