Linjeriste og planriste

Jesmig linjeriste med Jesmig stenmiks - en praktisk og smuk løsning

Anchers Anlæggartner med Jesmig Linjeriste

Med vores moderne linjeriste og linjedræn behøver du ikke længere være bange for at tabe nøgler, mønter eller andre ting ned i risten. Jesmig linjeriste og linjedræn er nemlig lavet med en indstøbt masse, hvor det kun er vandet, der kan trænge igennem. Vores veludførte linjeriste kan desuden bruges med langt de fleste linjerender. 

Slip for den tilstoppede kloak med linjedræn fra Jesmig

 

Traditionel linjerende

Hvis du ofte oplever, at der samler sig blade og cigaretskodder under din rist eller linjerende, så vil et linjedræn udgøre et godt valg. Den vil forhindre tilstopning af din rist, da den er lavet med en plan overflade, hvor intet kan sætte sig fast, men hvor vandet nemt kan trænge igennem og ledes væk fra området. Klimaforandringerne gør, at nedbørsmængderne vil stige, og ved at montere et linjedræn kan du sikre dig, at vandet ledes væk fra bygningen frem for at forårsage fugtskader. 

Med et linjedræn udendørs slipper du derfor for at skulle bruge tid på at rense afløbet og bekymre dig om, hvornår det igen stopper til. Vi tilbyder linjedræn i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette løsning. Tjek eventuelt de øvrige tekniske data her.

 

Jesmig Linjeriste

 

Jesmig linjedræn i høj kvalitet

Hos Jesmig har vi høje kvalitetskrav, og det gælder også, når det kommer til design og materialevalg til vores linjedræn. Vælger du os som leverandør af dit linjedræn, så kan du være sikker på, at din løsning er gennemtænkt ned til mindste detalje. Samtidig har du mulighed for at få et linjedræn, der passer til omgivelserne. Vi laver linjedræn med stenmasse i standardfarver som sort, rød, mørkegrå og grå. Der er således god mulighed for at finde et linjedræn til din indkørsel, som er så godt som usynligt.  

 

Niveaufri adgang med Jesmig Planrist

Foran indgangs- og terrassedøre er det praktisk med en niveaufri adgang. Dette kræver imidlertid, at der er et luftspjæld ved kloakristen, således at soklen kan affugtes. Her kan en Jesmig planrist benyttes frem for den traditionelle rist, der ofte ses langs med bygninger og foran indgangspartier. Cigaretskod og blade kan ikke trænge gennem risten, og det vil både højne det samlede indtryk af bygningen samt reducere vedligeholdelsesarbejdet på området.

Jesmig Planrist

Jesmig Planriste kan med fordel benyttes i stedet for den traditionelle rist langs bygninger, uden for indgangspartier mv. Herved undgås synet af såvel blade, cigaretskod mv., idet dette ikke kan trænge igennem risten. Dette reducerer derfor arbejdet med den generelle vedligeholdelse.

Vi tilbyder også afløbsriste, som på samme måde som vores linjeriste går i et med omgivelserne. Også her har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige størrelser og materialer. 

Jesmig Brønddæksler® tilbyder planriste i forskellige størrelser. Tjek eventuelt de øvrige tekniske data her.

Parkering med Jesmig Linjeriste
Jesmig Linjeriste med stenmiks
Jesmig Linjeriste sort | Brønddæksler jesmig
Jesmig Linjeriste med stenmiks
Jesmig Linjerist_carport_2
Galleri

Beskrivelse af den

Permeable (vandgennemtrængende) stenmasse

I Jesmig Linjeristen er der indstøbt en fin stenmasse med en fraktion på 4 – 8 – 16 mm. Materialet forhandles bl.a under navnet NCC DrænAF.

Denne stenmasse blandes med en speciel epoxy lim i tilpasset mængde, der gør, at belastningsstyrken bevares, og vandgennemtrængningen er optimal. Stenmassen er testet sammen med Jesmig Afløbsrist på Danmarks Teknologiske Institut ved testrapport nr. 638662.

Vedligeholdelse:
Jesmig Linjeriste sokkel og udendørs afløbsrist

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.