Linjeriste og planriste

Jesmig Linjeriste med Jesmig stenmiks er en nem og smuk løsning

Anchers Anlæggartner med Jesmig LinjeristeMed vores moderne linjeriste behøver du ikke længere være bange for at tabe nøgler, mønter eller andre ting ned gennem risten. Det kommer nemlig ikke til at ske med Jesmig Linjeriste, idet der er indstøbt en vandgennemtrængende stenmasse. Vores veldesignede linjeriste kan bruges sammen med langt de fleste linjerender.

 

 

Med Jesmig Linjeriste behøver du aldrig mere frygte en tilstoppet kloak

Traditionel linjerende

Oplever du, at der under din rist eller linjerende samler sig blade og cigaretskod, bør du investere i en rist, der nemt og effektivt forhindrer tilstopninger. Med Jesmig Linjeriste får du ikke alene en smuk og enkel løsning. Du vil også spare meget tid, da du ikke længere skal bekymre dig om, hvornår afløbet stopper til igen. Denne bekymring forsvinder nemlig i det øjeblik, du får monteret en Jesmig Linjerist.

Jesmig Brønddæksler® tilbyder linjeriste i forskellige størrelser. Tjek eventuelt de øvrige tekniske data her.

Vi har meget høje kvalitetskrav, hvilket sikrer dig linjeriste af absolut bedste kvalitet. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Jesmig Linjeriste leveres med stenmasse i flere standardfarver så som sort, rød, mørkegrå og grå.

Jesmig Linjeriste

 

Der er mange fordele ved Jesmig Linjeriste, og vi tilbyder også planriste og afløbsriste til den kræsne og kvalitetsbevidste kunde.

 

Niveaufri adgang med Jesmig Planrist

Foran indgangs- og terrassedøre kræves der ofte niveaufri adgang. Dette kræver imidlertid, at der er et luftspjæld, således at soklen kan affugtes.

Jesmig Planrist

Jesmig Planriste kan med fordel benyttes i stedet for den traditionelle rist langs bygninger, uden for indgangspartier mv. Herved undgås synet af såvel blade, cigaretskod mv., idet dette ikke kan trænge igennem risten. Dette reducerer derfor arbejdet med den generelle vedligeholdelse.

Jesmig Brønddæksler® tilbyder planriste i forskellige størrelser. Tjek eventuelt de øvrige tekniske data her.

Parkering med Jesmig Linjeriste
Jesmig Linjeriste med stenmiks
Jesmig Linjeriste sort | Brønddæksler jesmig
Jesmig Linjeriste med stenmiks
Jesmig Linjerist_carport_2
Galleri

Beskrivelse af den

Permeable (vandgennemtrængende) stenmasse

I Jesmig Linjeristen er der indstøbt en fin stenmasse med en fraktion på 4 – 8 – 16 mm. Materialet forhandles bl.a under navnet NCC DrænAF.

Denne stenmasse blandes med en speciel epoxy lim i tilpasset mængde, der gør, at belastningsstyrken bevares, og vandgennemtrængningen er optimal. Stenmassen er testet sammen med Jesmig Afløbsrist på Danmarks Teknologiske Institut ved testrapport nr. 638662.

Vedligeholdelse:
Jesmig Linjeriste sokkel og udendørs afløbsrist

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.