Brønddæksler i høj kvalitet

Linjeriste og planriste

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.

Find os i hverdagen

PÅ UDKIG EFTER KLOAKDÆKSLER

Jesmig linjeriste med Jesmig stenmiks - en praktisk og smuk løsning

Med vores moderne linjeriste og linjedræn behøver du ikke længere være bange for at tabe nøgler, mønter eller andre ting ned i risten.

Jesmig linjeriste og linjedræn er nemlig lavet med en indstøbt masse, hvor det kun er vandet, der kan trænge igennem.

Vores veludførte linjeriste kan desuden bruges med langt de fleste linjerender.

Få gratis rådgivning her

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Slip for den tilstoppede kloak med linjedræn fra Jesmig

  Hvis du ofte oplever, at der samler sig blade og cigaretskodder under din rist eller linjerende, så vil et linjedræn udgøre et godt valg.

  Den vil forhindre tilstopning af din rist, da den er lavet med en plan overflade, hvor intet kan sætte sig fast, men hvor vandet nemt kan trænge igennem og ledes væk fra området. Klimaforandringerne gør, at nedbørsmængderne vil stige, og ved at montere et linjedræn kan du sikre dig, at de stigende vandmængder ledes væk fra bygningen frem for at forårsage fugtskader.

  Med et linjedræn udendørs fra Jesmig slipper du derfor for at skulle bruge tid på at rense afløbet og bekymre dig om, hvornår det igen stopper til.

  Vi tilbyder linjedræn i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette løsning. Er du nysgerrig på priserne for de forskellige typer af linjedræn, så kontakt os gerne for at høre mere.

  Jesmig linjedræn i høj kvalitet

  Hos Jesmig har vi høje kvalitetskrav, og det gælder også, når det kommer til design og materialevalg til vores linjedræn.

  Vælger du os som leverandør af dit linjedræn, så kan du være sikker på, at din løsning er gennemtænkt ned til mindste detalje. Samtidig har du mulighed for at få et linjedræn, der passer til omgivelserne.

  Vi laver linjedræn med stenmasse i standardfarver som sort, rød, mørkegrå og grå.

  Der er således god mulighed for at finde et linjedræn til din indkørsel, som er så godt som usynligt.

  Niveaufri adgang med Jesmig Planrist

  Foran indgangs- og terrassedøre er det praktisk med en niveaufri adgang. Dette kræver imidlertid, at der er et luftspjæld ved kloakristen, således at soklen kan affugtes.

  Her kan en Jesmig planrist benyttes frem for den traditionelle rist, der ofte ses langs med bygninger og foran indgangspartier. Cigaretskod og blade kan ikke trænge gennem risten, og det vil både højne det samlede indtryk af bygningen samt reducere vedligeholdelsesarbejdet på området.

  Jesmig Planriste kan med fordel benyttes i stedet for den traditionelle rist langs bygninger, uden for indgangspartier mv. Herved undgås synet af såvel blade, cigaretskod mv., idet dette ikke kan trænge igennem risten. Dette reducerer derfor arbejdet med den generelle vedligeholdelse.

  Vi tilbyder også afløbsriste, som på samme måde som vores linjeriste går i et med omgivelserne. Også her har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige størrelser og materialer.

  Når du vælger en linjerist, afløbsrist eller en helt tredje løsning fra Jesmig, så kan du være sikker på, at udtryk og funktionalitet går op i en højere enhed.

  Jesmig Brønddæksler® tilbyder planriste i forskellige størrelser.
  Tjek eventuelt de øvrige tekniske data her.

  Vores forhandlere

  Jesmig Brønddæksler® forhandles via følgende virksomheder

  Det er ikke alle i vores forhandlernet, der lagerfører dækslerne. Kan du ikke finde, hvad du søger hos dit byggemarked, kan du med fordel kontakte os direkte.

  Sammen kan vi finde netop det dæksel, der skal til, når detaljen tæller, og helhedsindtrykket er vigtigt.

  Se eksempler på hvor Jesmig linjeriste og planriste kan bruges

  5-stjernet anmeldelser

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  quote-dark-2.png

  Jesmig.com er en lille ingeniør virksomhed, som har udviklet nogle "skjulte" brønddæksler til gårdspladser, eller havestier.
  Vi har nogle stykker derfra, og det er for lækkert ikke at skulle se på en rusten rist hver morgen.

  HR

  via Trustpilot

  quote-dark-2.png

  Nedkørsel til garage

  Flink, dedikeret, engageret håndværker med sans for detaljen og kunden. Super flot resultat.

  Michael

  via Anmeld Håndværker

  quote-dark-2.png

  Havearbejde og rækværk

  Jeg er godt tilfreds med arbejdet

  Venlig service

  Grethe

  via Anmeld Håndværker

  BESKRIVELSE AF DEN

  Permeable (vandgennemtrængende) stenmasse

  I Jesmig Linjeristen er der indstøbt en fin stenmasse med en fraktion på 4 – 8 – 16 mm. Materialet forhandles bl.a under navnet NCC DrænAF.

  Denne stenmasse blandes med en speciel epoxy lim i tilpasset mængde, der gør, at belastningsstyrken bevares, og vandgennemtrængningen er optimal.

  Stenmassen er testet sammen med Jesmig Afløbsrist på Danmarks Teknologiske Institut ved testrapport nr. 638662.

  Vedligeholdelse
  Linjeristen skal spules fra bundsiden gennem ristehullerne hver 6. måned, således at sand og urenheder spules ud af ristens stenmiks.

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud