Brønddæksler i høj kvalitet

JESMIG afløbsrist

Brønddæksler er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut samt registreret under EU’s Varemærker og Design No. 001641408-0001.

Find os i hverdagen

Afløbsriste

En ny type af afløbsrist fra Jesmig Brønddæksler

Gennem tiden har vores unikke afløbsriste fundet vej til rigtig mange parker og haver landet over. Både private og erhvervskunder kan drage stor nytte af de mange fordele ved at vælge en af vores smarte løsninger, og vi tør godt at love, at vi med vores afløbsriste kan imødekomme langt de fleste behov.

Der findes rigtig mange forskellige riste i varierende størrelser og materialer. Den største udfordring ved de standardiserede og masseproducerede afløbsriste er, at de stilmæssigt ikke passer til alle haver, indkørsler, offentlige arealer osv.

Hos Jesmig mener vi, at en afløbsrist ikke bare er en afløbsrist. Vi har derfor specialiseret os i at designe og fremstille afløbsriste udendørs, der falder i ét med omgivelserne, og som dermed er så godt som usynlige. Vi skaber med andre ord skræddersyede kloakriste, der passer naturligt ind uanset belægning.

Ud over et diskret udtryk har vi også haft funktionalitet for øje i designprocessen af vores riste til afløb. Vi har således gjort det muligt at låse dækslet fast ved hjælp af en rustfri stålbolt i 8 mm.

Ud over riste til afløb kan vi også tilbyde afløbsrender, som på effektiv vis opsamler vandet og leder det væk via den omkringliggende jord eller kloak. Afløbsrenderne udgør et populært valg i alt fra private indkørsler og til offentlige pladser og stier.
Læs mindre Læs mere

Kontakt os for rådgivning

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Jesmig Brønddæksler® afløbsriste

  Typer af Jesmig afløbsriste

  Jesmig afløbsrist til flisebelægning

  Hos JESMIG BRØNDDÆKSLER har vi udviklet helt ny type af udendørs afløbsrist.

  Jesmig afløbsristen er meget funktionel, og med det æstetiske udseende vil den kunne finde anvendelse på alt fra den private terrasse og til byens torve og andre store flisebelagte arealer. Afløbsristen er med sit diskrete design samtidig med til at skabe et roligt og harmonisk look.

  Afløbsrenden i selve risten har en samlet kapacitet på 1,5 l/s til afvanding, hvilket ved normal nedbør svarer til ca. 80 til 100 m2 pr. dæksel. Ved anvendelse af denne afløbsrist har du mulighed for at få samme belægningstype på hele arealet således, at du undgår synet af de traditionelle kloakriste.

  Afløbsristen produceres i størrelsen 40×40 cm med en belægningshøjde på henholdsvis 30-55 mm og 60-75 mm. Afløbsristen har typebetegnelserne R1-50 og R1-70, og begge er beregnet til et akseltryk på op til 5 tons.

  Læs mindre Læs mere

  Jesmig Afløbsrist med stenmiks

  Jesmig afløbsriste kan købes med og uden en permeabel stenmiksbelægning fremstillet af små skærver, der er sammenlimet til en fast og solid masse. Her får du ligeledes en diskret løsning, som kan passe ind mange forskellige steder. Denne løsning er testet og godkendt af Teknologisk Institut.

  Vores afløbsrist med permeabel belægning har en vandgennemstrømning på ca. 1,4 L / sek.

  Ristene er inddelt i følgende grupper

  Til brug for montering af Jesmig Afløbsriste kan du følge denne figur

  Vores forhandlere

  Jesmig Brønddæksler® forhandles via følgende virksomheder

  Det er ikke alle i vores forhandlernet, der lagerfører dækslerne. Kan du ikke finde, hvad du søger hos dit byggemarked, kan du med fordel kontakte os direkte.

  Sammen kan vi finde netop det dæksel, der skal til, når detaljen tæller, og helhedsindtrykket er vigtigt.

  Se eksempler på hvor Jesmig Afløbsriste kan bruges

  5-stjernet anmeldelser

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  quote-dark-2.png

  Jesmig.com er en lille ingeniør virksomhed, som har udviklet nogle "skjulte" brønddæksler til gårdspladser, eller havestier.
  Vi har nogle stykker derfra, og det er for lækkert ikke at skulle se på en rusten rist hver morgen.

  HR

  via Trustpilot

  quote-dark-2.png

  Nedkørsel til garage

  Flink, dedikeret, engageret håndværker med sans for detaljen og kunden. Super flot resultat.

  Michael

  via Anmeld Håndværker

  quote-dark-2.png

  Havearbejde og rækværk

  Jeg er godt tilfreds med arbejdet

  Venlig service

  Grethe

  via Anmeld Håndværker

  INFORMATION OM VORES PRODUKTER

  Udendørs afløbsrist

  Jesmig Afløbsriste er produceret af smedejern, hvorefter de gennemgår en korrosionsbeskyttelse ved galvanisering, som gør dem rustfri.

  Husk derfor ikke at beskadige galvaniseringen, da den ellers vil begynde at ruste ved en opstået skade.

  Ved en eventuel skade skal skaden renses og behandles med specialmaling. Alternativt anvendes metalmaling fra Hammerite.

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud