Nyhedsbreve

Nyt dæksel til kantsten

Brønddæksler der går i ét med den omkringliggende belægning.

13/01-2021

Jesmig Brønddæksler udvikler nyt dæksel til kantsten

Lad ikke en eksisterende brønd forhindre udvidelse af cykelstien Jesmig Brønddæksler er stolte over at kunne præsentere sit nye dæksel, som er fremstillet i samarbejde med Ingels & Co A/S og Hillerød Forsyning.

Problemet med løse kantsten over vejbrønde er hermed løst

Kantstensdækslet er fremstillet med henblik på anvendelse ved en nyetableret cykelsti, hvor kantstenen kommer til at ligge over en allerede eksisterende brønd.

Kantstensdækslet produceres i tre forskellige udgaver således at, det kan anvendes til langt de fleste opgaver, hvor dækslet ligger midt under kantstenen mellem cykelsti og vej eller mellem cykelsti og fortov.

Det nye dæksel er godkendt til tung trafik og kan anvendes både ved nyanlæg og kan indbygges i eksisterende vej-/cykelstiforløb.

Nogen spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Trods Covid-19 og diverse nedlukninger, holder Jesmig Brønddæksler åbent for bestillinger via telefon og mail

  Vi har kontor og lager i Nordsjælland, i den lille by Gørløse mellem Hillerød og Slangerup. Normalt er det muligt at komme og se vores produkter, men pga. Covid-19 har udstillingen lukket.

  Vi vil stadig kunne rådgive jer om, hvilke typer der er mest optimale for netop jeres projekt samt få inspiration til hvilken type belægning i kan vælge til jeres dæksel over telefon.

  Det meste er på lager til levering fra dag til dag.
  Det er også muligt afhente dækslerne i Gørløse. Men venligst ring først på 22 11 10 15, da vi også arbejder hjemme fra.

  Vi håber at høre fra jer og ønsker jer en god dag.
  – Jesmig Brønddæksler

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud