Nyhedsbreve

Nyt dæksel på markedet

Nyt gøglerdæksel med tilslutning til gråt spildevand

04/12-2020

Når æstetik og praktik går op i ét

Mange kender problemet med at skulle have strøm og vand til pølsevognen eller udeserveringen på torvet og – resten af tiden – mulighed for at kunne passere med lastbil eller andet transportmiddel.

Nu også med afløb for gråt spildevand

Jesmig Brønddæksler har produceret et nyt gøglerdæksel, der giver mulighed for at trække strøm og vand op gennem dækslet efter behov og samtidigt falde i ét med omgivelserne.

På Nyborg Torv var der et ønske om også at kunne tilslutte gråt spildevand, hvilket har medvirket til udvikling af det nye gøglerdæksel, hvor gøglerhullet er større end før således, at dette ønske kunne imødekommes.

Det nye dæksel giver således yderligere anvendelsesmuligheder som for eksempel i forbindelse med udeservering på fortov, på pladser, i parker og på parkeringspladser foran egen facade.

Nogen spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  Vores dør er altid åben til en uforpligtende snak

  Vi har kontor og lager i Nordsjælland, i den lille by Gørløse mellem Hillerød og Slangerup. Dermed har I nu mulighed for at komme forbi og se hele vores sortiment af brønddæksler og afløbsriste. Ligeledes vil vi kunne rådgive jer om, hvilke typer der er mest optimale for netop jeres projekt samt få inspiration til hvilken type belægning i kan vælge til jeres dæksel.

  Har I lyst til at kigge forbi, kan I altid ringe til os på tlf: 48 44 10 24 eller skrive til os på email: jwr@jesmig.dk for at aftale et møde. Vores udstilling er normalt åbent onsdage mellem 9-12 og fredage mellem 11-15.

  Vi håber at høre fra jer og ønsker jer en god dag.
  – Jesmig Brønddæksler

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Find dit produkt