Referencer

Skoler

Brønddæksler der både er børnesikre og pæne.

Jesmig Brønddæksler

De rette dæksler og riste giver større glæde og mindre bøvl

Skoler, institutioner og offentlige anlæg kan have glæde af diskrete og vedligeholdelseslette dæksler og riste.

Skolen i Sydhavnen er nyeste skud på den massive stamme af folkeskoler i København. Det store skolebyggeri gemmer på flere elementer, der peger i retning af det detaljeorienterede – og nogle af dem skal man kigge rigtig godt efter for at finde.

Det er sådan set også meningen. Udenfor på skolens fællesarealer er der et halvt hundrede dæksler, der stort set falder i et med omgivelserne. De er nemlig dækket med forskellige farver asfalt, der matcher den øvrige belægning.

Nogen spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.


  En diskret løsning

  Dækslerne stammer fra virksomheden Jesmig, der har gjort op med, at brønddæksler, linjedræn og kloakriste skal ligne det, de er.

  I stedet har virksomhedens stifter Jesper Walter-Rasmussen udviklet en metode, der sikrer, at dæksler, dræn og riste kan dækkes med forskelligt materiale, som falder i et med omgivelserne.

  Dækmaterialet til ristene er permeabelt – det vil sige vandgennemtrængeligt – så en kloakrist eller linjedræn fungerer, som sådanne altid har gjort. Dog med en vis forbedring.

  Børnesikrede

  Hans opfindelse – som han til stadighed produktudvikler på – bliver benyttet i både detailhandel, på virksomheder og i parkanlæg og private haver. Men Jesper Walter-Rasmussen ser en særlig force i at benytte dem på legepladser og institutioner – steder hvor børn færdes i stor stil.

  – Børn er nysgerrige og synes for eksempel, at det er sjovt at smide pinde, sten og legetøj ned gennem kloakriste. Men det er ikke så sjovt, når tingene stopper kloakkerne. Det er besværligt og dyrt i vedligehold, og det besvær kan man undgå ved i stedet at bruge vore riste med permeabel overflade, siger Jesper Walter-Rasmussen.

  Fordele

  Ud over at skjule dæksler og riste, der ellers ofte kan skæmme på et udendørsareal, har den permeable overflade på ristene også den store fordel, at det kun er vand, der kan trænge igennem.

  Affald, grus og blade bliver liggende ovenpå og ryger således ikke ned og blokererer for vandafledningen, siger Jesper Walter-Rasmussen.

  Fleksibilitet hele landet -
  Dansk design og produktion

  Få vores nyheder med det samme

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på at være den første til at høre om vores nyeste løsninger, vores tips og tricks samt gode tilbud.

  Tilmeld i dag


   Indhent et tilbud